Свързани новини

15.05.2018 12:05

Меси е най-добър за сезона в Европа

Видян 1318 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лионел Меси е най-добрият футболист за сезона в Европа, показва анализ на Mеждународния център за спортни изследвания. В него се разглежда представянето на всички състезатели в петте големи първенства, които са изиграли поне 1800 минути. Тройката се допълва от Давид Силва (Манчестър Сити) и Пауло Дибала (Ювентус). Звездата на Ливърпул Мохамед Салах, който стана голмайстор и обра наградите във Висшата лига, е на шестото място.В топ 10 попадат шестима футболисти на английския шампион Манчестър Сити.


Голямата звезда на Реал Мадрид и настоящ носител на Златната топка Кристиано Роналдо е едва на 16-о място в престижната класация, далеч зад своя голям конкурент Меси.


Резултатите стъпват върху задълбочено изследване на представянето на всеки състезател. Авторите обясняват, че са разгледали в дълбочина серия компоненти от играта, за да дадат най-точна представа.


Меси е на върха с коефициент 92.12 от 100 за представянето си. Силва има 91.69, а Дибала - 91.39. Роналдо дели 16-ото място с Лоренцо Инсиние с по 88.58.


Според анализа най-силното първенство в Европа е английското. Цели 30 негови представители са попаднали в топ 100 на най-добрите футболисти през сезона.


Любопитен е фактът, че бразилската звезда Неймар не е могъл да намери място в класацията, защото не е изиграл необходимите 1800 минути през сезона, за да попадне в нея.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се