20.07.2018 09:37

Ел Маестро: Знаех, че Десподов ще вкара петата дузпа

Видян 1447 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро призна, че не е останал доволен от представянето на неговия отбор в реванша с латвийския „Рига“ от първия предварителен кръг на Лига Европа, предаде БНР. След победата с 1:0 в първия мач, вчера „червените“ трябваше да изстрадат класирането за следващата фаза след драма с дузпи в реванша.


„Със смесени чувства съм след двубоя. Щастлив съм единствено заради класирането в следващия кръг. Можехме да играем по-добре, очаквах да вкараме гол и да улесним нещата, но не се получи. „Рига“ показа, че е силен отбор, футболистите им играха по същия начин, както в първия мач. След червения картон на Тиаго те си повярваха, че могат да ни отстранят", сподели той.


"Хората мислят, че дузпите са лотария, но това не е така. „Рига“ тренираха дузпи в продължение на един час, но това не им помогна. Дузпи не се тренират. Важно е да знаеш, че разполагаш с петима футболисти, на които можеш да разчиташ. Аз знаех, че Десподов ще вкара последната дузпа, затова му я дадох да я бие", разкри Ел Маестро.


В следващата фаза съперник на ЦСКА-София ще е австрийският „Адмира Вакер“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп