14.09.2018 09:33

Иран нанесе на България първа загуба на волейболния мондиал

Видян 1545 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




Отборът на Иран нанесе първа загуба на България в четвърта група на световното първенство по волейбол, което се провежда в Италия и България. Иранците показаха страхотна игра и спечелиха срещата с 3:1 гейма и са начело в класирането на групата заедно с отбора на Полша. За България срещата започнаха Николай Учиков, Тодор Скримов, Георги Сеганов, Валентин Братоев, Виктор Йосифов, Николай Николов и либеро Теодор Салпаров. В началото на първата част играта бе равностойна и резултатът се движеше точка за точка. Иранците спечелиха първите два гейма 25:22 и 25:20. В третата част волейболистите ни бяха по съсредоточени и спечелиха с 25:22.
Четвъртата част започна много интересно и оспорвано. След 7 равенства в резултата при първото техническо прекъсване резултатът бе 8:7 за България. След прекъсването с два аса на Николай Пенчев националите ни поведоха с 10:7. Иранците изравниха при 12:12 след грешка в атака на Тодор Скирмов, след което Пламен Константинов взе прекъсване. След още две равенства при второто техническо прекъсване преднината бе за Иран - 16:14. Символичните домакини на два пъти успяваха да поведат с по три точки - при 17:14 и 20:17, българите успяваха да стопят изоставането си до точка, но в самия край на гейма иранците реализираха пет поредни и спечелиха гейма с 25:19 и съответно мача с 3:1.

Днас надпреварата в групата продължава с два нови двубоя. От 17.00 часа играят Финландия и Куба, а от 20.30 часа България среща Пуерто Рико.

Източник: БНР


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

водолей