Свързани новини

19.10.2018 11:00

Гришо пак пропуска турнира в София

Видян 1312 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-добрият български тенисист Григор Димитров за втора поредна година ще пропусне домашния си турнир в София, съобщава БНР. Хасковлията е решил, че няма смисъл да играе пред родна публика. Както е известно, през този сезон Гришо отново пропусна турнира в столицата, след като обяви мистериозна контузия. Само няколко дни по-късно той се възстанови и дори игра финал на тенис турнира в Ротердам. През следващия сезон екипът на Григор е решил той да не се пуска на турнира в София, а отново ще заложи на надпреварата в холандския град.  Въпреки, че най-вероятно отново няма да видим бившият номер 3 в света у нас, организаторите са решили до последния момент да му пазят уайлд кард, ако случайно хасковлията размисли. Припомняме, че в трите досегашни издания на надпреварата в София Григор на два пъти взе решение да не участва. Единственото му появяване пред родна публика беше през 2017-а, когато спечели титлата.


Организаторите пък са решили да заместят подобаващо Димитров. За целта те са поканили бившия номер 1 и двукратен олимпийски шампион Анди Мъри да вземе участие в турнира. Шотландецът бавно се възстановява от тежка контузия и се намира едва на 263-а позиция в света. Турнирът в София изглежда идеална възможност да натрупа точков актив през следващия сезон.


Според неофициална информация организаторите ще изпратят покана за участие и на Новак Джокович. Дали ще видим Джокера в София, зависи от това докъде ще стигне на Откритото първенство по тенис на Австралия.


В същото време Гришо падна с още една позиция в световната ранглиста. Той вече е десети в света, след като бе изпреварен от Джон Иснър. В края на ноември хасковлията може да изпадне дори от топ 20, след като не успя да се класира за финалния Мастърс турнир в Лондон.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

скорпион