Свързани новини

06.04.2009 14:45

Камбуров: Титлата с Локо Пловдив ще остане върха в кариерата ми

Видян 1408 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на Локомотив (София) Мартин Камбуров заяви в Дискусионен клуб "Футбол.бг", че върхът в неговата кариера ще остане завинаги титлата с Локомотив (Пловдив), предаде БГНЕС.


"Върхът в моята кариера винаги ще остане титлата с Локомотив (Пловдив), дори да спечеля този трофей с друг отбор. Все пак моята състезателна кариера започна от Пловдив и това е тима на сърцето ми. И с "черно-белия" екип станах някакво име във футбола. Дано в кръга, когато е пловдивското дерби, мачовете ни да се разминават с един ден, за да мога да отида да ги подкрепя, като се надявам да победят Ботев", сподели Камбуров. Според аса на "червено-черните", столичани се представят отлично от началото на пролетния дял на първенството, записвайки пет успеха от пет срещи. "Да си призная и аз не съм очаквал да такъв старт от Локомотив (София), нито пък от себе си. Намерих един чудесен колектив в отбора, сработихме се много отлично и резултатите не закъсняха. Моето привличане бе с цел, по-доброто представяне на Локомотив през пролетния полусезон. Не съм се притеснявал, че няма да играя редовно. Нашата цел е да заемем място, даващо право на участие в турнира за Купата на УЕФА. Нормално е, като играеш с по-добри футболисти, самият ти да се изявяваш на по-високо ниво", добави още Мартин. Камбуров допълни, че всеки тим в шампионата си има различна цел. "Според мен Левски и ЦСКА ще се борят за титлата, за УЕФА ще си съперничи ние с Литекс, Черно море и Славия, а битката за оставане ще е жестока, като Беласица и Ботев почти сигурно ще изпаднат", коментира нападателят. Според него в България има много талантливи футболисти, които обаче не получават достатъчно шансове за изява. „Ако получа повиквателна, ще играя за националния отбор. Имаме шансове за класиране на Световното първенство. В България сме по крайностите, не трябва да е така. Мисля, че се взе максимума в двете срещи. Според мен, Кипър и Черна гора са отбори, които могат да създадат още доста проблеми на Италия и Ейре”, добави Камбуров. Относно уговорените мачове играчът на "червено-черните" сподели, че някои медии си изкарват хляба, като създават изкуствено скандали. "В България много се преувеличават нещата с уговорките. Но никой, нищо не може да докаже. Всичко са само приказки и спекулации. Така беше и в Гърция. те имат същия манталитет, като нас. И там по същия начин президентите и директорите на клубове се мешат в работата на треньорите. Докато аз бях в Гърция смених четирима наставници". Според Камбуров режима е изключително важен за развитието на всеки един футболист. "Всеки сам трябва да преценява кога да ходи на дискотека, кога и дали да пуши. Но познавам хора, които бяха по-талантливи от мен, но изостанаха в подготовката, защото ходеха прекалено много по дискотеки", завърши Камбуров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.