11.12.2015 14:22

Тина Мазе ще отразява Световната купа по ски по Eurosport

Видян 2504 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Зрителите на Eurosport от Европа и Азиатско-тихоокеанския регион ще имат възможността да се насладят на телевизионния дебют на Тина Мазе, настоящата олимпийска и световна шампионка по ски алпийски дисциплини. Супер звездата от Словения, която си взе година почивка от състезанията, ще покаже таланта си на водещ по време на кръговете на Световната купа, които се провеждат във Вал Д'Изер и Оре.



Арман Симон, старши вицепрезидент на Eurosport, Съдържание и продукции, коментира: „Истински успех за всички нас е настоящата ски звезда, Тина Мазе да се сключи по Eurosport. През цялата 2015-а инвестираме изключително много, за да запалим страстта на феновете към невероятните спортни истории, като използваме иновативни технологии и най-добрите коментатори на живо. Възможността настоящата олимпийска и световна шампионка да сподели своето уникално и задълбочено познание за спорта е фантастичен шанс феновете да влязат в света на ски алпийските дисциплини.“
С включването на Тина Мазе на живо, Eurosport затвърждава позицията си на световен телевизионен лидер в излъчването на водещите олимпийски зимни спортове. Всички най-големи състезания, свързани с 12-те различни зимни спорта, оживяват благодарение на световното ниво на експертизата на консултантите на канала, като звездите от ски скоковете Мартин Шмит и Адам Малаз.
„За мен е чест да вляза в ролята на водещ  този уикенд по Eurosport, домът на зимните спортове. Много съм развълнувана да споделя опита и наблюденията си като ски състезател със зрителите от Европа и Азиатско-тихоокеанския регион“, добавя Мазе.
Миналата седмица Eurosport още веднъж доказа възможностите си като иноватор в областта на телевизионната продукция. Спорният канал се обедини с Боуди в Бивер Крик за невиждана до момента 360 градусова виртуално-реална визуализация на спусканията по време на Световната купа по ски бягане. Тук може да гледате видеото.  
Мазе ще сподели своите анализи на живо преди и след излъчването на всеки етап от състезанието през идния уикенд (12 – 13 декември). В лицето на една от шестте жени състезателки в историята на спорта, спечелили във всичките 5 дисциплини от Световната купа, словенката ще предложи експертните си знания през целия уикенд.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей