09.08.2017 14:46

Кобрата може да се бие с Джошуа пред 74 000 души в Кардиф

Видян 1086 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Боят на Кубрат Пулев със световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа може да се проведе на 74-хилядния стадион "Принсипалити" в столицата на Уелс Кардиф. Това стана ясно след интервю пред "Скай Спортс" на Еди Хърн, който движи делата на световния първенец от Великобритания, предаде Канал 3.

"Определено нещата засега вървят към "Принсипалити Стейдиъм" - каза Хърн. - След като видяхме ефекта от бой на "Уембли" (Джошуа срещу Владимир Кличко през април - б.р.), ние отново гледаме в тази посока".

Кобрата ще се бие срещу Джошуа заради отказа от бокса на легендата Владимир Кличко. Украинецът реши да не се възползва от клаузата за реванш срещу Джошуа, който го би тази пролет, и окачи ръкавиците на пирона.

Най-вероятна дата остава 28 октомври, като Уелс е още по-примамлива сцена тогава заради поредицата фестивали в Кардиф от 3 до 30 октомври. Другата обсъждана дата е 11 ноември.

Най-големият стадион в града, познат преди договора с новия спонсор като "Милениъм Стейдиъм", има капацитет от 74 500 места, а с ВИП местата, които ще се разположат край ринга, може да надхвърли и 75 000 зрители.

На същия стадион Реал Мадрид разгроми 4:1 Ювентус тази пролет на финала на Шампионската лига.

Антъни притежава и титлата на IBF, която ще брани срещу Пулев, но от другата организация - WBA, настояват отбраната на пояса в тази версия да бъде срещу техен претендент, кубинеца Луис Ортис.


Епицентър

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева