19.09.2017 14:15

Левски ползва Герена неправомерно

Видян 1524 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболен клуб Левски ползва неправомерно базата на стадион Георги Аспарухов. Сините нямат договор и не плащат наем. Това обявиха пред бТВ от областната управа на София, в чиито активи е съоръжението. Държавата пък всяка година плаща около 80 000 лв. за данъците на комплекса в квартал Подуяне.


Стадион Георги Аспарухов е построен през 1963 година и винаги се е използвал от Левски, но клубът никога не му е бил собственик. През 1997 година притежателят на комплекса – областната управа, издава на Левски акт за безвъзмездно ползване.


Според настоящия областен управител на София - Николай Пехливанов, решението няма правна стойност: "Законово то не е обосновано, но фактически съществува и това е базата, на която се стъпва."


Ръководството на синия клуб отказа коментар по темата.


В същото време друг огромен скандал избухна на Герена. Ръководството на сините излезе с официална декларация, насочена срещу бившия капитан и доскорошен спортен директор на отбора Станислав Ангелов. На стадион Георги Аспарухов уличиха Пелето във финансови злоупотреби при управлението му на школата на 26-кратните шампиони на база Раковски, която също не е ясно по какъв точно начин Левски използва. Според босовете на сините Ангелов "събира такси, които не отчита, възпрепятства работата на служителите на Левски и блокира дейността, като дори необходимата екипировка стои на склад и не може да бъде раздадена.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп