08.11.2017 16:11

Добър жребий за Гришо в Лондон

Видян 1141 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Григор Димитров изтегли сравнително добър жребий за финалите на АТР в Лондон. Надпреварата започва на 12 ноември в британската столица.


 Родният тенисист попадна в група Пийт Сампрас заедно със световния номер 1 Рафаел Надал, Давид Гофен и Доминик Тийм. Групата на Диитров е изключително благоприятна и поради факта, че Надал все още е под въпрос за турнира, заради болките в коляното. Той напусна преждевременно Мастърса в Париж заради травмата. Трябва да споменем, че испанецът никога досега не е печелил финалния турнир на АТР. Ако Надал не участва на негово място ще влезе първата резерва Пабло Кареньо Буста.


 Другият по-високо поставен тенисист от Гришо в групата Доминик Тийм се намира в ужасна форма през последните месеци. Австриецът все пак има положителен баланс срещу Димитров. Той е спечелил две от трите срещи помежду им.


Последният тенисист в групата Давид Гофен е добре познат на хасковлията. Те се срещнаха цели три пъти през тази година, като Димитров спечели две от срещите – на Australian Open и на финала пред родна публика в София. Единствената победа за белгиеца през сезона дойде в Ротердам.  Общият баланс между двамата е 3 на 1  победи в полза на българина. Именно Гофен е единственият тенисист в Лондон срещу когото Димитров има положителен баланс.


В другата група,  която носи името Борис Бекер попаднаха шесткратният шампион Роджър Федерер, Александър Зверев, Марин Чилич и Джак Сок.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за