18.01.2018 16:01

Куп изненади в четвъртия ден от Откритото първенство по тенис на Австралия

Видян 1444 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Множество изненади поднесе четвъртият ден на Откритото първенство по тенис на Австралия.  Безспорно най-голямата сензация е отпадането на шампионът от 2014 година Стан Ваврина още във втория кръг на надпреварата. Завърналият се след контузия швейцарец отстъпи с 2:6, 1:6, 4:6 пред американеца Тенис Сандгрен, който е 97-ми в световната ранглиста.  Друга голяма изненада от Мелбърн бе отпадането на поставения под номер 7 в основната схема Давид Гофен. Белгиецът загуби с 6:1, 6:7, 1:6, 6:7 от Жулиен Бенето (Франция). Победи във втория кръг на надпреварата записаха миналогодишният шампион Роджър Федерер и потенциалният фаворит за титлата Новак Джокович. Швейцарският маестро победи германеца  Ян-Ленард Щруф с 6:4, 6:4, 7:6. В третия кръг на първия за годината турнир от Големия шлем Федерер ще срещне Ришар Гаске. Джокович от своя страна победи Гаел Монфис с 4:6, 6:3, 6:1, 6:3. Сърбинът ще спори с испанеца Алберт Рамос-Винолас за място на осминафиналите.


При жените най-голямата изненада е свързана с отпадането на Гарбине Мугуруса. Поставената под номер 3 испанка загуби от 88-ата в света Сие Су-Уей с 6:7, 4:6 във втория кръг на турнира. В третия кръг на надпреварата продължава поставената под номер 1 Симона Халеп и завърналата се в Мелбърн Мария Шарапова.


В същото време чаканият с най-голям интерес от българите двубой на Григор Димитров срещу Андрей Рубльов от третия кръг на надпреварата бе насрочен за днес от 6:00 часа сутринта българско време.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на