Свързани новини

02.05.2018 13:47

Лео Ди Каприо с приказен дом за $ 4,91 млн.

Видян 1761 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лео Ди Каприо е известен с впечатляващото си портфолио от недвижими имоти. Към което неотдавна добави приказен дом, намиращ се в луксозния анклав Оакс на Лос Фелис. Освен завидното си местоположение и живописната гледка, къщата е специално пригодена за знаменитост, особено такава, която желае да запази неприкосновеността на личния си живот. Домът, с площ от 4,464 квадратни метра, е обгърнат от високи борови дървета. За превръщането на имението в луксозно убежище заслуга има музикантът Моби (който сега живее в съседство с Ди Каприо). Самият Моби купи дома през 2016 г. само за $3,4 млн., а сега го препродаде на Лео $4,91 млн., което е добра печалба.


Задният двор е идеално скривалище от папараците, като има таен вход. На първо ниво на къщата има апартамент за гости с вход Speakeasy, който води до парна баня.


На горния етаж има два апартамента, пълни с шкафове, достатъчно големи, за да свършат работа, когато дойде сезонът на наградите. Единият апартамент дори има таванско помещение, което може да се използва като студио за йога, на която Ди Каприо е фен. Имението има още три спални и шест бани, в допълнение към майсторските апартаменти - което означава, че има достатъчно място за  едно голямо семейство, ако Лео избере да тръгне по този път.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!