Свързани новини

22.05.2018 13:16

Взе ли принц Хари еврейска принцеса?

Видян 1901 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Принц Хари, международен плейбой и дългогодишен секс-символ, петият в реда за наследяване на британския престол сключи брак с


актрисата от сериала Костюмари и дете на родители от различни раси Меган Маркъл. Това е истинска приказка за всеки, една Пепеляшка в епохата на Тръмп.


 Баща й е бял, а майка й е чернокожа. Актрисата, която е израснала в Лос Анджелис и доскоро живееше в Торонто, говори с удоволствие за произхода си пред медиите.


 Таблоидите дадоха всичко от себе си, за да се разбере, че връзката й с Хари е скандална поради един куп причини: тя е разведена, по-възрастна от него (Маркъл е на 35, а Хари - на 32 г.), има някои провокативни любовни сцени.


Кралската кръв отдавна не отговаря на средновековните разбирания за "чистота", но най-големият шок идва от това, че тя вероятно е с еврейски произход, пише пише The Forward. Според някои публикации баща й е с евреин, въпреки че говорителят й отрече. Ето 4 неща, които говорят за еврейския й произход:


Истинско й име е Рейчъл, което е видоизмемена форма на еврейското Ракел.  Първата й сватба бе с продуцента Тревър Енгелсън, евреин от Ню Йорк. Тяхната церемония включваше "традиционен еврейски танц". На прослушванията тя често е определяла себе си като сефарадска еврейка. Но най-голямото доказателство за еврейския произход на Меган е, че говорителят на Уестминстърското абатство потвърди от името на английската църква, че Маркъл и принц Хари ще могат да се оженят в църквата в "междурелигиозен" брак, независимо от "еврейския произход" на Маркъл.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни