18.09.2018 13:49

SKY WHITE TIGER пристига за първи път в България

Видян 790 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Абсолютно нестандартен, интересен, цветен, вълнуващ и провокативен -  бруклинският фронтмен и продуцент Louis Schwadron (Луис Шуадрън), известен още с артистичният си солов проект SKY WHITE TIGER ще изненада феновете си у нас за първи път на 20 септември в столичния клуб “Терминал 1”. Изключителен мулти-инструменталист, който впечатлява с изпълненията си и на валдхорна - Louis Schwadron с лекота размива границите между фантазия и реалност в музиката си. С впечатляваща автобиография - с магистърска степен от най-престижното училище по изкуства в света - Julliard School, в момента той е щатен композитор в Nylon Studios NYC, чийто изпълнителен директор го нарича "единственият музикант с толкова енергия и тонове опит, работещ с гениите на музиката". Той е сред малцината забелязани и свирили на цели турове, а и в записите на албуми на световни звезди като David Bowie, Radiohead, Elton John, Sufjan Stevens, Grizzly Bear, The Polyphonic Spree и много други. За гостуването си у нас Louis Schwadron е подготвил уникален, електронен, мистичен сет, с който ще представи проекта SKY WHITE TIGER и последният си албум “Invisible City”.


 От София ще стартира неговото европейско турне с гост музикант също толкова интересният и впечатляващ барабанист – Michael McQuilken (от групата Odysseus Finn), с която е идвал в България. Самият Майкъл е музикант, писател, режисьор, бивш барабанист на Amanda Palmer. Работил е и с други известни изпълнители като Wayne Coyne (Flaming Lips) и Jeffery Zeigler (Kronos Quartet). Завършил е театрална режисура в престижния Yale School of Drama, а в последно време се е фокусирал върху това да пише мюзикъли и модерни опери.  Определено на 20 септември в “Терминал 1” ще бъде повече от интересно. Очаква ни едно съвременно, различно, артистично, нестандартно, музикално, визуално, електронно, аукустично и органично шоу с елементи на кино и театър и преди всичко много позитивно! Нюйоркчанинът Louis Schwadron вярва в силата на позитивното мислене и е артист - в пълния смисъл и блясък на думата.  Преди SKY WHITE TIGER вечерта ще открие една от най-чаровните и нежни наши изпълнителки – DESY (от Phuture Shock и Sеntimental Swingers). Тя ще представи авторска музика в навечерието на илизане на новият й първи авторски албум. Преди малко повече от месец DESY пусна и видео към една от песните в него със заглавие “Misery”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

Дан Колов оживява и възпитава в детска книга

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв