Свързани новини

14.11.2018 10:20

Чарлз стана на 70

Видян 2094 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна



Британският кралски двор разпространи официална фотосесия, заснета по повод 70-ия рожден ден на бъдещия монарх принц Чарлз. На двете снимки, правени през септември престолонаследникът позира в градината. В скута на Чарлз е седнал внукът му принц Джордж, а до тях са Камила и принцеса Шарлот. Зад тях са застанали принц Уилям и съпругата му Катрин, която държи бебето Луи, принц Хари и широко усмихнатата Меган. Когато стане крал, принц Чарлз ще е чакал най-дълго в сравнение с предшествениците си да оглави кралското семейство с 1000-годишни традиции.В личния си живот принц Чарлз обича изкуствата, театъра, литературата, поп музиката. Голям фен е на Ленард Коен. Най-щастлив е в градината си, обича Шекспир, рисува акварели, писал е детски книги.

 Кралската поща пусна и шест юбилейни марки. Те показват принц Чарлз в изпълнение на задълженията му и в свободното му време.



Принцът на Уелс и синовете му Уилям и Хари са заснети по време на честването на 100-годишнината на Кралските военновъздушни сили в Бъкингамския дворец през юли. Принц Уилям служи няколко години като пилот в спасителни операции, принц Хари е почетен командир, а принц Чарлз - маршал на Кралските военновъздушни сили

Шотландското имение на принц Чарлз е фон за един от портретите. За колекцията е избрана и снимка как разговаря с ученици. На друга марка принц Чарлз е прегърнал съпругата си Камила.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион