Мис България“ 1998 ще разкрие откъде идва мотивацията, която я е извадила от душевната пропаст след загубата на съпруга ѝ
01/04

Свързани новини

17.11.2023 13:00

Наталия Гуркова пред Алекс Сърчаджиева за силата да продължи напред след огромната трагедия в живота си

Видян 3313 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Мис България“ 1998 ще разкрие откъде идва мотивацията, която я е извадила от душевната пропаст след загубата на съпруга ѝ

Тази събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ Александра Сърчаджиева ще посрещне една дама, чиято съдба първо я издига до най-високите върхове в кариерата, а след това няколко изстрела запращат живота ѝ в нежелана посока. Тя е носителката на титлата „Мис България“ за 1998 г. Наталия Гуркова!




Наталия бе щастливо омъжена за черногорския бизнесмен Джордже Михалевич и със семейството си живееха в Южна Африка. Преди пет години той стана жертва на организирано убийство, но силната му съпруга продължи напред и днес е активна в областта, в която е най-креативна – модата. Зрителите ще видят новите модели на Наталия, а самата тя ще разкаже какво прави днес и откъде идва мотивацията, която я е извадила от душевната пропаст след трагедията.

В рубриката „Моето ново Аз“ ще се запознаем с Таня. Тя е преминала през какво ли не в своя близо 40-годишен живот, но това, което за дълго я събаря и състарява изключително много, е загубата на близнаци по време на бременност. Нито едно от двете деца не оцелява и това оставя огромен душевен белег у нея и съпруга ѝ за цял живот. След много перипетии, двамата все пак се сдобиват със син, но травмите от преживяното оставят дълбок отпечатък. Таня мечтае за нова визия и подобрено самочувствие, а как специалистите буквално ще преобразят живота ѝ, ще разберем само в „Животът по действителен случай“ по bTV.




В рубриката „Топ 10“ Филип Буков ще представи десетте култови фрази или реплики, които първоначално са изречени от много известни родни знаменитости, а след това са се превърнали в истински крилати фрази. Някои от тях са части от песни, други са се появили покрай важни събития от живота, но днес вече са се превърнали в неизменна част от общуването ни. Кои са те, ще разберем в събота (18 ноември) от 17:00 ч. по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци