Първата публикувана директно от първия предколеден концерт на Лили Иванова в НДК

Свързани новини

19.12.2023 11:53

Фото скара Лили с Вал.Велева и я върна при Исак

Видян 25729 пъти | Коментари 0
Гласували 11 рейтинг: 3.8182
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата публикувана директно от първия предколеден концерт на Лили Иванова в НДК в петък, не в събота вечер, е обтегнал отношенията на певицата с до преди дни най-близката й душеприказчица Валерия Велева. Тя е автор на фотото, което издава появилите се несъвършенства от минали години във фигурата на изпълнителката. Случайно или нарочно майсторката на интервюта по пантофи, започнала пътя си като секретарка в БНТ, пусна този кадър? Това остава тайна.

Снимката без думи обясни на публиката защо Лили отмени ноемврийските си участия - поотпуснала се е доста. Всъщност, гръм в Рая на приятелските отношения има не от вчера. Оказва се, че гафове са съпъствали отпечатването на поредната книга, поръчана от изпълнителката на нейната последна биографка - Велева. Наложило се тиражът да се произвежда повторно. Което струва бая пари. А Лили е известна спестовница. Която инвестира всичко в недвижимости. Оттам - нататък можем да си представим какво се случва....

Всяко зло за добро: Лили е възродила връзката си със своя първи приятел - журналист и свой първи съвременен биограф - Исак Гозес, който истински я обичаше. И много страдаше, когато тя го замени първо за Карбовски, после за Велева, при положение, че той - след дълги години труд, написа най-хубавата книга за нея, написана не със злоба и отмъстително, а с топло чувство, където героинята - самата Иванова, е като извадена от италиански филм.

Още се помни как преди 29 години Лили, тогава в трудно финансово положение и далеч от размаха си, в ниска позиция и по популярност в зората на демокрацията, пристигна с трамвай и пеша с токчетата по паветата на ул.Антим Първи за рожден ден на Исак в тогавашната му редакция в още тогава оформилия се там арабски квартал, твърде далеч от блясъка на ул.Оборище, където певицата живее от 50 г. в апартамента, който наследи в кооперация на Политбюро от брака си с Янчо Таков, баща на сегашния лидер на БСП-София Иван Таков и син на тогавашния вицепрезидент Пеко Таков.  





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец