Емрах Стораро и Веси

Свързани новини

24.04.2024 11:46

Емрах Стораро и Веси отпаднаха от Dancing Stars

Видян 2305 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само няколко седмици преди големия финал на „Dancing Stars“ фолк певецът Емрах Стораро и партньорката му на паркета Веси се сбогуваха с експлозивното шоу. Двамата се разделиха с мечтата да вдигнат купата, след като загубиха нажежения до червено дуел срещу каскадьора Валери Григоров и половинката му в танцовото приключение Дорина. Изходът от двубоя определиха зрителите.

Емрах си тръгна от „Dancing Stars“ променен. От „лошо момче“ той се превърна в дисциплиниран и концентриран мъж. Синът на Тони Стораро благодари за трансформация на Веси, която го укроти и извади най-доброто от него.  

Във вторник вечерта те двамата и останалите състезатели се бориха за вниманието на безкомпромисното жури и емоционалната публика. Осемте двойки създадоха зрелищен спектакъл - преминаха през огън и мрак, скачаха върху маси, падаха зад съдийската скамейка и се забавляваха както никога досега.  

Поп звездата Дара и Джими се гмурнаха в океан от страст и единствени грабнаха максималните 40 точки с пищно аржентинско танго. Журито, което в миналия епизод ги срази с критика, описа танца им като „абонамент за финала“. Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър също превърнаха паркета в огнена лава с незабравима самба, а силната им енергия зарази публиката.

Фантастичен куикстеп показаха две двойки. Ергенът Виктор и Михаела бяха в безупречен синхрон. Поп звездата Папи Ханс и Ани, която танцува със спукано ребро, също се справиха блестящо. Певецът режисирано падна зад съдийската скамейка, а по-късно на сцената на „Dancing Stars“ за пръв път в тв ефира изпълни новата си песен „От страх да ме загубиш“.

Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор се представиха с чувствено танго, в което главен герой беше дантелената превръзка върху очите на каратистката. Неврологът и тв водеща Неделя Щонова и Атанас вдигнаха пулса с ритмичен джайв, фолк певецът Емрах и Веси ни пренесоха на карнавала в Рио с огнена самба, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина ни хвърлиха в джаза с прецизна хореография и впечатляващи акценти.  

Във вторник вечерта водещият Краси Радков влезе в ролята на матадор, впусна се в пасо добле и закри танцовия двубой с Алекс Раева, която се представи на дансинга миналата седмица. Журито оцени всеки елемент от изпълнението му - от старанието, през чувството за хумор до перфектно изпънатите червени чорапи. Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси и му връчи купа. Комикът, който преди 15 години остана втори в „Dancing Stars“ и на шега твърдеше, че е ощетен от строгата съдийка, сега прие неочаквания й жест с широка усмивка.   

Големите изненади в най-бляскавото шоу обаче предстоят. В следващия епизод двойките ще бъдат подложени на жесток маратон - те ще трябва да сменят различни стилове в рамките на едно изпълнение. Как се готвят, за да прескочат поредното препятствие към финала и какво е настроението зад кулисите ще разрие Станислава Ганчева в „Dancing Stars Extra“ в петък от 22.30 часа.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец