Свързани новини

01.07.2013 17:07

Калоян: Рут направи всичко за пари

Видян 2024 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Калоян Трифонов, бившият приятел на Рут Колева, обясни всичко около любовната им драмата и разкри, че Рут е направила аборт. Той сподели, че не търси реванш от певицата, но е крайно разочарован от меркантилното й поведение.


"Хонорарът, който взе за всичкия този театър, й помогна занапред, за живота и за кариерата", съобщи Калоян в ефира на ТВ 7. Животът му буквално се е обърнал с краката на горе за два месеца и според него Рут е виновна за това.


"Всичко ми дойде като гръм от ясно небе! Не можеш да казваш на един човек, че го обичаш и че разчиташ на него, и после да флиртуваш с друг", коментира изневярата на бившата си със спортиста Любо, който спечели риалити формата Къртицата. Според Калоян всичко е било нагласено и направено за пари, и Рут са спечелили на негов гръб баснословна сума пари, а той не е видял и стотинка. Той призна, че Колева му е съобщила по телефона, че е бременна и че бебето най-вероятно е направено по време на едно от нейните излизания от шоуто. Двамата направо са обсъдили аборт, който тя е направила малко по-късно, а той е бил до нея и дори я е откарал от болницата до дома й.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци