25.11.2015 14:51

Войната в Къщата се задълбочава

Видян 1427 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     В последните дни зрителите на Нова видяха как се надига бунт срещу Евгени. Голяма част от съквартирантите се обявиха против маниера му на общуване и категорично отказаха да търпят повече неговите обидни квалификации. Началото на революцията беше дадено от вече напусналата шоуто Йоана, която направи всичко възможно вълната на недоволство да залее цялата Къща. Певицата Деси Слава реши да запази неутралитет, а Къци категорично застана на страната на ексцентричния пиар. Снощи видяхме как войната между лагерите се задълбочава. Търпеливата до този момент Ваня Червенкова ще надигне глава срещу Минчев и ще отправи редица забележки към неговото поведение. Джаферович ще се закани люто на Лорда, а Соня ще се опита да превземе крепостта чрез лична разправа с неговия сподвижник Къци. Колтуклиева и Червенкова пък се изправиха една срещу друга в епична битка, а залогът бе техният имунитет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,