25.05.2017 13:24

СЕСА ОТНОВО РАЗБИ ВСИЧКИ РЕКОРДИ

Видян 2031 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Примата на Балканите СЕСА отново доказа, че е номер 1 и определено заслужава обичта на хилядите си фенове. Звездата за пореден път би всички рекорди с представянето на най-новия си клип към песента „Andjeo drugog reda“, която е част от последния албум на певицата “Autogram”.


Новият клип на богинята на сръбската музика, за който се говори, че е най-скъпият до момента в цялата й кариера, е сниман в крепостта на остров Мамула, разположен в Адриатическо море в залива Котор. Има невероятно красиви сцени на крайбрежието на Черна гора и разбира се, романтични кадри, в които певицата е в прегръдките на красив мъж.


И този път СЕСА не изневери на стила си, избирайки за видеото един от най-актуалните модели в света - мускулестия красавец Флориан Мунтеану. Мачото е с румънско потекло, като освен модел е и ММА боец, който живее и работи в Германия. Друг любопитен факт от снимките на клипа е, че в него сръбската дива блести в три ослепителни рокли, дело на креативната дизайнерка и нейна добра приятелка Мелина Джинович, която всъщност е и съпруга на певеца Харис Джинович. А ето и какво споделя за новото видео и самата звезда:


„Заснемането на клипа беше един феноменален опит за мен. Страхотна бе и съвместната ни работа с Флориан, който освен, че е много красив, е голям джентълмен и страхотен човек“ – споделя с усмивка СЕСА. „Изключително много ми допада колоритът във видеото, да не говорим за прекрасната обстановка, на която имахме възможност да снимаме. Пред морето си, а над теб е синьото небе – всичко това за мен бе особено изживяване“ – впечатлена от мястото на снимките признава певицата.


И съдейки по броячите в сайтовете за видеосподеляне, по всичко личи, че новият клип на СЕСА несъмнено ще пожъне небивал успех: https://www.youtube.com/watch?v=toDcnG-YfeI



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат