17.01.2018 09:40

Момиче на Бонд обвини Стивън Сегал в секстормоз по време на снимки в София

Видян 1558 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Британската актриса Рейчъл Грант, изпълнила ролята на красива азиатка с още по-красивото име Мирните фонтани на желанието във филма за Джеймс Бонд „Не умирай днес“ (2002), разказа през камерата на Би Би Си как е била нападната сексуално от Стивън Сегал в София през 2002 г. Актрисата споделя, че Сегал я блъснал така че, тя седнала на леглото, смъкнал ѝ блузата и ѝ казал:


    „Сигурно искаш да видиш интимните ми части“.  „Той започна да си сваля ципа на панталоните, а аз избухнах в сълзи и той спря“, разказва Рейчъл Грант.


Според британската актриса това се е случило в София през 2002 г., където по това време Сегал снима филма Out For A Kill (излязъл през 2003 г. директно на видео). Тя е имала роля във филма, но след инцидента е била уволнена.


   Рейчъл Грант признава, че е се срамувала, но сега е решила да разкаже за случая, насърчена от жените, които споделят своите истории за сексуален тормоз като част от кампанията #MeToo. Адвокатите на Сегал заявяват, че той категорично отхвърля обвиненията на Рейчъл Грант – с  малко странен избор на думи:


    „Нашият клиент отрича да е имал такъв контакт, още повече отрича всяко предполагаемо нападение, особено нападение, което се е случило в София през 2002 г.“


Това е поредното обвинение срещу холивудския актьор, който през последните години прекарва все повече време в Източна Европа, а през 2016-а получи лично от президента Путин руски паспорт. От подобен тип поведение на Стивън Сегал са се оплаквали още поне няколко жени, сред които Порша де Роси, Джени Маккарти и Джулиана Маргулис.


Междувременно от полицията в Лос Анджелис съобщиха, че във връзка с многократните обвинения в сексуален тормоз, са започнали разследване срещу Стивън Сегал.


Източник: Площад Славейков



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Българското футболно първенство е 30-о в света по сила

Българското футболно първенство е 30-о в света по сила

Българското футболно първенство (Първа ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне