Свързани новини

02.10.2012 15:26

Питието показва сексуалния характер

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Питието, което обича да пие вашият партньор, подсказва какъв е характерът му и до каква степен можете си паснете, обясняват психолози.


Ако искате да свържете живота си с почитател на бирата, бъдете сигурна, че пред романтична вечер той ще предпочете забавна нощ в някой претъпкан бар. Любителите на кехлибарената течност са спокойни, но задълбочени, привърженици са на традиционните ценности. Те със сигурност ще ви обичат и ще се грижат за вас.


Мъжете, които обичат да пият коктейли, харесват вниманието да бъде насочено към тях. Обичат да се изтъкват и по-скоро са капризни и непостоянни партньори. Доказателство за това е тайният агент Бонд и неговата любима напитка мартини с водка. Някой да го е виждал с една и съща жена в два поредни филма?


Привърженици на твърдия алкохол като джин, ром и текила изглеждат мъжествени, но най-вероятно ще се окажат силно зависими от мнението на околните. Този човек обича да се смее...на собствените си шеги. Ако го търсите, най-вероятно ще го намерите в най-скъпите заведения.


Ценителите на коняка са интересни и необичайни индивиди. Те са естети, обръщат внимание на външния си вид и храната, която консумират. Внимавайте с такива мъже, защото те са родени ергени и тяхната независимост е по-важна от всичко на света. Но в компанията им никога няма да скучаете.


Ако от всички алкохолни напитки, твоят човек предпочита вино, той е артистичен човек. Привлечен е от красотата, но не външната, а душевната.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей