Свързани новини

26.05.2014 10:51

Ангел Кънчев

Видян 3074 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Признавам си без бой, че Ангел Кънчев е моята любима улица в София. Обяснявам веднага, че първата причина е липсата на каквато и да било намеса на ново строителство на нея. С ужас посрещнах бутането на една хубава стара къща на ъгъла с Парчевич, където не знаем какво ще израсне.


Като тръгне човек от единия край – ул. Денкооглу и пл. Гарибалди и стигне до другия – бул. Патриарх Евтимий при Кравай – култово място за срещи на младите хора през 80-те и началото на 90-те години, няма как да не забележи колко приятна е обстановката. Защо ли? Ами, защото е автентично софийска. Пълно е и с добри места за хапване и пийване – от нарочния битовизъм на Мейд ин хоум до евросладкишите на 100 грама сладки и от коктейлите на Паваж до холандската пекарна ДжоВан, от която ви стига да вдъхнете само уханието на новоизпечените хлябове и кроасани. Има сладоледени салони, сандвичарници, кръчмета, ресторантчета, включително 1 марокански, банки, какво ли не още. На всичко отгоре тази улица невероятно помага на гостите на София да намират посоката в недобре организираното движение в центъра на милионния град.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!