17.12.2015 14:17

Иде година на сътресения

Видян 5916 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Тази година БПЦ премести изненадващо Игнажден на 19 декември (традиционната дата е 20 декември)– деня, по който се познава идната година. Тъй като този брой е последният за 2015 г. на 19 минути, решихме, както ни е традиция от 2008 г. насам, да надникваме в онова, което астрологията и нумерологията вещаят за близкото бъдеще.



  2008 г., когато се роди 19’ беше първата, а 2016 г. е последната от 9-годишния цикъл. За България и за света той беше свързан с незапомнена финансова и икономическа криза, с хаос и революции. Ако се доверим на нумерологията, числото 9, под чийто знак ще бъде Новата година, е свързано с емоционални сътресения, със завършване на проекти, с духовни търсения. Според някои също – със слава и пари. По онова, което ни се случва в деветката, ще бъде зададен и част от тона на новия 9-годишен цикъл от 2017 до 2025 година. Затова внимавайте не само какво си пожелавате, но и какво правите през 2016 г., а също се гответе за изненади.

Февруари, април, юли, ноември ще бъдат трудни месеци на изпитания

Особено през тях , но и през цялата година нумерологията не препоръчва да се предприемат нови начинания, да се стартират проекти, да се започва каквото и да било – от бизнес до любов, а ако се прави – нека да бъде поне в малко по-благоприятните месеци като март, май, август, октомври и донякъде декември.
Астрологично погледнато, още във втория работен ден на 2016 г. – 5 януари, попадаме в един от 4-те за идната година периоди на Ретроградния Меркурий. Както изкушените знаят, това е време, през което не е желателно да преговаряте, да подписвате договори, да тръгвате на дълъг път, да разчитате на важни срещи и разговори от какъвто и да било аспект. И общо взето целият януари – чак до 26-и ще мине под знака на Ретрог(р)адния Меркурий. По ирония на съдбата, в самия край на 2016 г. ще я изпратим пак при обратното вървене на планетата на комуникациите, търговията и просперитета. После нека някой да каже, че Астрологията и нумерологията не си съвпадат!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог