Свързани новини

21.07.2017 10:57

Нана: Ракът ще умре преди мен!

Видян 1957 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Не гледам интервютата, които давам и в които говоря за болестта си, защото винаги плача. Имам подозрение обаче, че съм успяла да помогна на много хора“. Това призна Нана Гладуиш в сутрешния блок на Нова телевизия за новата си битка с рака.


Водещата изненада всички с новата си прическа – късо подстригана руса коса.


„В началото не бях сигурна дали ще живея и няколко месеца, но сега съм наясно, че животът продължава и с диагнозата и има лечение. За мен сега е важно този път да мина с желанието да съм красива и да се чувствам добре. Искам хората да видят как може да се живее с рак и човек може да се радва на живота“, казва още тя.


„На всеки шест месеца си правя изследвания. Отидох в моята си болница в Тел Авив, но когато направих ядрено магнитния резонанс жената започна да ме разпитва. В един момент се обърна и ми каза „Пожелавам ви добри новини“.


Тогава си казах „Опа, подобно нещо не са ми казвали“, но си помислих, че всичко ще е чисто. Затова с мъжа ми и детето тръгнахме към плажа, но не бях пресякла и улицата, когато ми се обадиха и ми го казаха по телефона и ми казаха, че спешно трябва а отида за две биопсии“, спомня си тя.


Нана каза, че се е чувствала много тъпо, защото малко преди това е получила показа на „ВИП Брадър“, която обмисляла. Тогава тя казала на мъжа си: „Какъв ВИП Брадър. Да направят „ДЕД („dead“ от английски „мъртъв“) Брадър и тогава да ме поканят“.


„Вторият път не е по-лесно. Химеотерапията смазва хората. За три дни отслабнах три килограма и половина“, призна тя.


Водещата уточни, че я очакват шест химеотерапии. Може да се стигне и до вазектомия, но тя не е привърженик на това.   


„Смея се, но този смях е през сълзи. Трудно ми беше да кажа на детето ми, което е на 8 годинки. Искам той да се забавлява и да му остане спомен, че страшните неща могат да бъдат и позитивни. Обясних му, че мама отново има рак и започва лечение. Той веднага си изтегли от интернет една книга за рака и започна да чете. Всеки трябва да знае, че това не е присъда, а диагноза и може да се лекува. Искам детето ми да знае това и да вижда в майка си пример за подражание“, каза още Нана.


„Тези уроци обаче не се преподават, а се учат в движение. Ракът се бори с интелект, жертвоготовност и знания. Отчаянието е много надълбоко скрито“, призна тя през сълзи.


„Първият път казах, че ракът ми не е случил на човек. Днес пък казвам, че ракът ми ще умре преди мен“, непреклонна е водещата.


„Опитвам се всичко да обърна през призната на приятните неща“, каза още Гладуиш, която благодари на всички, които я подкрепят и й даряват много любов. От своя страна тя обяви, че ще направи всичко възможно да върне подкрепата им.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи