13.09.2017 14:32

Динозаври завладяват София

Видян 1685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изложба с макети на динозаври в реален размер ще завладее София. Експозицията „Живите динозаври“ ще бъде отворена за посетители от 15-ти септември в парка на „Военна Академия“, в близост до беседката.   


Атрактивната изложба гостува във Варна в летните месеци и пожъна огромен успех сред жителите и гостите на морската столица. Тя ще остане в София до 5-ти ноември и ще предложи на столичани незабравимо праисторическото приключение.


Децата могат да разгледат 24 анимирани макета и скелета на динозаври, сред които любимия Т-Рекс и Добрия динозавър,  да оцветят за спомен динозавърска картинка по избор, а на финала - дори да пояздят динозавър.


Посетителите ще могат не само да се насладят на атрактивните праисторически животни, но и да разберат любопитни факти за произхода, живота и навици им, как са отглеждали малките си и как са ловували.


Огромните движещи се фигури на динозаври са изградени с удивително внимание и към най-малкия научен детайл, което прави фигурите толкова реалистични, че са необходими само няколко минути на посетителите, за да се пренесат милиони години назад. Освен интерактивните фигури, изложбата запознава и с любопитни факти за произхода и живота на динозаврите, техните навици, как са ловували и как са отглеждали малките си.


Изложбата „Живите динозаври“ е гостувала в множество страни по целия свят, а посетителите й надхвърлят 10 млн. души.


Билетите са на цени от 10 лв. за деца и 12 лв. за възрастни и могат да бъдат закупени на място.  Изложбата е достъпна за посетители всеки ден от 09.30 ч. до 20.30 ч. и е разположена в парка на „Военната Академия“, близо до беседката.


Гостите, които искат да посетят изложбата през първия уикенд от откриването й (16-17 септември), ще могат да се възползват и от специална отстъпка. Всеки посетител на Софийски средновековен фестивал "Балканите през средновековието", който ще се проведе на посочените дати в парка на Военна академия, ще може да получи отстъпка от 2 лв. от цената на билетите за "Живите динозаври". За тази цел трябва да покажат печата или касовата бележка от фестивала на касата на изложбата.


Повече за изложбата можете да откриете на fb.me/jivitedinozavri



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец

Денят обещава стабилност и продуктивност

Денят обещава стабилност и продуктивност, ако