02.10.2017 09:53

2 българки в Гинес с фризьорски рекорд

Видян 1438 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

2 българки са записани със световен рекорд в Гинес, стана ясно на уникално шоу в зала EFE на хотел Маринела. Това са Ваня Иванова и Елена Кристиано, а постижението е 330 прически за 8 часа. Първата от дамите е стилист, а втората е нейният меценат и организатор на първите по рода си фризьорски Оскари You are the First. Те бяха раздадени от майстори от цял свят на българските им колеги на специална галавечер. Нашите шампиони ще могат да изкарат специализации в Италия в творческите лаборатории на Alfaparf и BES и в Щатите при Sexy Hair и L’anza.


Шоуто бе посветено и на 20-ия фестивал на прическата и красотата, чийто патрон Стилист Капанов раздаде много отличия на професионалисти и на подпомагащи фризьорското изкуство, като сред вторите попадна и шефката на Банка ДСК Виолина Маринова. Зрителите имаха възможност да видят премиерно у нас програмата на българското представяне на световния конкурс на стилистите в Осака, вплело в пърформанса паневритмията на Дънов.


Голямата атракция беше спектакълът на големия италиански маестро Саверио Палма, който представи веднага след Милано в София актуалния тренд на фризурите. Освен майсторство от най-висока класа, той показа и красиви моделки, останали природно без глас и без възможността да говорят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и