16.01.2018 11:51

Смях и обвинения на погребението на бай Дочо в Скъпи наследници

Видян 1692 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Любимият на всички българи актьор Вальо Танев ще влезе в ролята на вдъхновяващ и мотивиращ пастор във втория епизод на драмеди поредицата „Скъпи наследници”, която зрителите могат да проследят на 16 януари от 18:00 часа по bTV. Едно погребение ще даде повод за смях, семейни обвинения и мръсни сделки, които ще променят отношенията на хората по непредвидим начин.


Зрителите на bTV ще станат свидетели на един от най-тежките моменти в живота на всеки човек, но акомпаниран с прекрасна българска музика и зрелищна актьорска игра. Героинята на Цветана Манева – баба Злата – ще разбие покрусената атмосфера с въпрос, който всеки от нас си и задавал – дали не опорочаваме най-съкровените си връзки заради маловажни проблеми от битието?


Междувременно една силна жена ще преосмисли пълната си отдаденост към своя съпруг, след като разбира за неговото предателство. Впрягайки енергията си в грижа за завещаната къща, Венета (в ролята Иван Папазова) се старае да потуши конфликта между еманципираната си дъщеря (в ролята Даяна Ханджиева) и патриархалния си съпруг, изигран брилянтно от създателя на „Малък градски театър Зад канала” – Димитър Баненкин.


Амбицията да се доберат до наследството на бай Дочо ще завладее всички членовете на семейство Дочеви, но някои от тях ще се окажат много по-мотивирани да се доберат до парите. Те дори ще предизвикат сред членовете на „Сдружение за европейско развитие на Бели Вит“ смразяващо кръвта съмнение - убит ли е бай Дочо от роднините си?


Безскрупулната Милица (в ролята Койна Русева) няма да се спре пред нищо, за да получи своя дял от парите. Тя ще започне да крои пъклени планове и да търси съмишленици, за да отстрани от съревнованието своите роднини. До това решение ще стигне и синът й Станислав (в ролята Петко Венелинов), който въпреки желанието си да „дели парите и да бяга“, ще се окаже „притиснат до стената“ в родния дом на майка си, където ще получи и няколко шамара.


Междувременно, младата любов между Борис (в ролята Орлин Павлов) и Ани (в ролята Лорина Камбурова) ще стане тема номер 1 в Бели Вит. Как ще реагират на новините роднините им – Косьо (в ролята Георги Кадурин), Неда (Виктория Колева) и Снежана (в ролята Искра Донова), зрителите ще видят във вторник, 16 януари, от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

телец