01/02
16.03.2018 11:03

Енджи Касабие омая най-скъпоплатената актриса в Индия

Видян 1817 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красивата и популярна диетоложка на звездите Енджи Касабие отново се грижи за хранителния режим на холивудски  артисти в НюБояна,информират от ПРофайл.


Най- скъпоплатената актриса Алиа Бхат сподели в своя инстаграм профил с над 20 милиона последователи   от София,България обща снимка с диетоложката Енджи Касабие. Изключително популярната британска актриса и певица сподели в социалните мрежи:“Благодаря ти толкова много Eнджие Касабие за, че подсигури здравословните ми, но супер вкусни хранения, точно по начина, по който ги харесвам, тук в България... Ти направи живота ми толкова по-лесен! Аз не съм някой, който обича да хапва навън често...но твоята храна ме кара да се чувствам все едно хапвам у дома”Алиа Бхат е родена на 15 март 1993 г.  и активно работи в хитови китайски филмови продукции. Тя е носителка на няколко отличия, включително две награди за филмови награди, и е една от най-платените актриси в Индия. Започвайки през 2014 г., тя се появява в списъка на Celebrity 100 на "Форбс Индия", базиран на нейния доход и популярност, а през 2017 г. тя е представена от Forbes Asia в списъка им под 30 години. Алиа Бхат е родена в семейство Бхат, дъщерята на режисьора Махеш Бхат и актрисата Сони Раддан. След като дебютира като детска художничка в сериала "Sangharsh" от 1999 г., Bhatt играе първата си водеща роля в студентката на годината (2012) на Karan Johar. Тя се установява в Bollywood като водеща жена в няколко успешни филма, включително романите "2 States" (2014 г.), Humpty Sharma Ki Dulhania (2014 г.) и Badrinath Ki Dulhania (2017); драмата Kapoor & Sons (2016); и филма "Скъпи Зиндаги" (2016 г.). Bhatt получи критично признание за пресъздаването на емоционално интензивни герои в Road Drama Highway (2014), която спечели наградата за филмовата критика за най-добра актриса и престъпната драма Udta Punjab (2016), която й спечели наградата за най-добра актриса.


В допълнение към участието си във филмите, Bhatt пуска свой собствен моден етикет за онлайн търговия  Jabong.com и е основател на екологичната инициатива CoExist. През 2014 г. шест от нейните филмови песни са включени в  продукцията "Samjhawan Unplugged", участва в сценични представления и концертни турнета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион