Свързани новини

14.11.2018 13:11

Изкуствен интелект „сватосва“ при уеб-запознанства

Видян 3045 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Забравете безкрайното преравяне на профили. Приложенията за запознанства вече използват изкуствен интелект, за да ви предложат къде да отидете на първа среща, какво да кажете и дори да си намерите партньор, който изглежда като любимата ви знаменитост, пише Technews.bg.


 Доскоро смартфон приложенията за запознанства – такива като Tinder – оставяха на потребителите удоволствието да заговорят някого, да го поканят, да отидат на среща. Това обаче не е достатъчно. За да се справят с нарастващата умора от търсенето из всевъзможни профили, сега приложенията за онлайн запознанства вече разчитат на изкуствен интелект (ИИ), за да организират срещите в реалния живот и да действат като сватовници.

Тези нови приложения на ИИ бяха тема от особен интерес по време на четиридневната среща на високо равнище Web Summit в Лисабон. Онлайн пионерът в уеб-запознанствата eHarmony обяви, че разработва функция на база ИИ, която подтиква потребителите да предложат среща на живо, след като са си чатили с някого известно време.

„Има много активност в приложенията за запознанства, но като цяло няма много срещи“, казва изпълнителният директор на eHarmony Грант Лангстън, цитиран от phys.org. „Момчетата не знаят как да поканят. Наистина е удивително колко много хора се нуждаят от помощ. Ние мислим, че можем да направим това по автоматизиран начин“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп