02.01.2017 09:03

GAC Enlight – електрически суперавтомобил с пеперудени врати

Видян 1285 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Основана през 2008 г., GAC (Ghangzhou Automobile Company) е един от най-важните производители в Китай. Изглежда, че искат искат да бъдат в центъра на вниманието с концепцията си за електрически суперавтомобил и това е GAC Enlight.


Представен на автомобилното изложение през Guangzhou Motor Show през ноември, този бляскав концептуален модел е и развойна лаборатория, която позволява на GAC да работи върху създаването на шаси, специфично за електрическите превозни средства, на база графен и технологии на виртуалната реалност.


Без нито думичка за точните характеристики, концепцията GAC Enlight изглежда като знак за настъпването на нова ера в автомобилния свят.


Това, което се знае за характеристиките на електрическата спортна кола, са пеперудените врати на Enlight, автономния режим на движение и колесните мотори, които правят Enlight истинска 4WD кола.


За тези, които се чудят дали возилото някога ще види бял свят – GAC е вече добре установен играч в Близкия изток, особено в Бахрейн, така че има всички основания да се очаква реалната поява на GAC Enlight.


Източник:  Greentech.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни