21.12.2017 10:45

3D сканирането - нова вълна при смартфоните

Видян 2265 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повечето производители на смартфони ще заменят сензорите за пръстов отпечатък със системи за 3D сканиране през 2018 година, прогнозира Digitimes, позовавайки се на източници от индустрията.


Huawei, Xiaomi и Oppo потвърждават, че ще интегрират 3D датчици в своите нови смартфони, очаквани на пазара през следващата година. С изключение на Vivo, която ще продължи да пуска модели със сензор за пръстов отпечатък, повечето от останалите големи производители не планират модели с остарялата технология.


Могъщи брандове от ранга на Apple могат да инвестират неограничено в разработката на технологии за 3D сканиране, но вместо това разчитат на доставчици на интегрирани решения, които позволяват бързо внедряване на 3D сензори, отбелязва Digitimes.


Така например, Qualcomm, Himax Technologies и Truly Opto-electronics разработват съвместно интегрирани решения за 3D скенери и ги достанят на производителите на смартфони.


Oppo и Xiaomi потвърждават, че ще използват решенията за 3D сканиране, разработени от Qualcomm и нейните партньори. Компанията Largan Precision, голям доставчик на модули за камерите на Apple, също планира разработка на триизмерни скенери.


Източник:Technews.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец