17.01.2018 10:27

Архитектът на дома на Бионсе и Джей-Зи с ново лъскаво имение

Видян 2267 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Архитектът Пол Маккейн скоро ще бъде готов с най-новото си творение имението Син Джей Уей, струващо 30 милиона долара, в един от най-желаните квартали в  Лос Анджелис - Берд Стрит. Тук живеят много знаменитости като Калвин Клайн, Авйки и близнаците Уинкълвос, заради прекрасната гледка от холивудските хълмове. Повечето от стурващите милиони къщи на това място са дело именно на Маккейн.


Бионсе и Джей-Зи също имат 30 000 квадратни метра имение в Бел Еър, с 4 басейна и хеликоптер, за 120 млн.долара, създадено от архитекта.


Новият проект Син Джей Фей, заемащ 8000 квадратни метра, в никакъв случай не е с най-великолепният дизайн, на който е способен Маккейн, но все пак е изумителен. Стъклени стени от пода до тавана, басейни за всяко ниво; гледните точки правят думата "хоризонт" непълна.


 Друго негово имение The One струва изумителни 500 млн. долара, което го прави най-скъпото в Америка. "Вероятно можете да го видите от космоса", казва МакКлейн. The One има гараж с 30 автомобила, основна спалня от 5000 квадратни метра и казино, наред с други удобства.


"Тя не се чувства като къща с площ 100 000 квадратни метра, когато сте в нея", обяснява МакКлейн. - Чувства се по-скоро като къща с площ 30 000 квадратни метра". Усещането идва от фантастичните гледки от именията, създадени на много трудни местности и невероятното пространствено съзнание на Маккейн.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на