Свързани новини

10.05.2018 12:11

Цветанов: Ще подкрепим Симеонов за хазарта, но не и за цигарите

Видян 1590 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ ще подкрепи законодателната инициатива на вицепремиера Валери Симеонов за рестрикции в разпространението на моментните лотарийни игри и рекламата на хазарта, съобщи clubz.bg. "Законът за хазарта ще получи нашата подкрепа за промени в него. Защото хазартът наистина в момента става една епидемия за подрастващите и за хората, които са с нисък социален статус и се поддават на тези игри. Що се отнася до законопроекта за тютюнопушенето, ние сме против и няма да подкрепим исканите промени, тъй като преди шест години ние сме вносители на този закон", заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.


 


"Аз уважавам тяхното право. В крайна сметка те са вносителите на законопроекта. Нормално е да имаме различни позиции по някои въпроси. Ние сме на различни позиции с ГЕРБ и смятаме, че темата трябва да бъде поставена за обсъждане в Народното събрание", заяви вицепремиерът Валери Симеонов, цитиран от БНТ.


Различията ни няма да доведат до провал на коалицията: в това бяха категорични председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов. Двамата се срещнаха в Народното събрание по искане на Валери Симеонов. Той е представил предложения за законодателна програма, свързана с промени в Закона за хазарта, за ограничаване на рекламата на различни игри, на Закона за здравеопазването, свързан с тютюнопушенето в заведения и други закони.


От левицата вече обявиха, че ще подкрепят измененията в Закона за хазарта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева