Свързани новини

29.05.2018 09:46

Добрев: ГЕРБ са готови на всичко, за да не бъдат изхвърлени от властта

Видян 1698 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Областните координатори на БСП проведоха съвместно заседание в централата на партията. На него те обсъдиха съвместната си дейност и основните насоки на работа, които ще се следват през следващата половин година. "Разчитаме много на вас, тъй като вие сте постоянно на терен и сте на пулса на местните проблеми" - това каза пред присъстващите Кирил Добрев, зам.-председател на НС на БСП. Според него те познават и хората, и проблемите по места, и чуват гласа на жителите на населените места. "Изминалите частични избори в селата Галиче и Беден ни дават ясен сигнал, че ГЕРБ са готови на всичко, за да не бъдат изхвърлени от властта и трябва да бъдем подготвени за евроизборите следващата година" - коментира още Добрев. Той обясни на всички за злоупотребите, които са били направени на последния частичен местен вот от управялващата партия, страха на хората и погазването на правото на глас - 28 години след началото на промените.


В рамките на работното заседание бяха обсъдени въпроси, свързани с техническата обезпеченост на местните клубове, връзката между отделните звена в организациите и начините на взаимодействие между отделните области. Продължава подмяната на старите членски карти, като по-голяма част от членовете на БСП вече разполагат с електронни членски карти - стана ясно на заседанието на областните координатори. Беше повдигнат и въпросът с достигането на левите печатни издания до максимално повече места в страната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    БАЩА МУ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА,КАТО ГО ЧУЕ КАКВИ ПРОСТОТИИ ГОВОРИ.БАЩАТА ИМАШЕ СОБСТВЕННО МНЕНИЕ,КОРЕКТНО ПОДПЛАТЕНО С ФАКТИ И ЗАТОВА БЕШЕ УВАЖАВАН ОТ ВСИЧКИ.НО МЛАДШИЯ ПОВТАРЯ САМО ТОВА,КОЕТО МУ НАРЕДЯТ,БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ.ЛОШО МНОГО ЛОШО,ТАКА БИЕ ПО АВТОРИТЕТА НА ПАРТИЯТА СИ.

  • 002 Бай Кольо 30.06.2019 14:08

    Момчето просто е тъпо, не му връзвайте косур! Голяма уста на празна тиква - БСПарче, какво да го правиш! Слава Богу, никой не го бръсне и за слива.

  • 001 Мичето 30.06.2019 14:08

    Красавецът, на мама!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец