Свързани новини

02.06.2018 09:27

The Guardian: Италия иска да „изпрати у дома“ всички нелегални мигранти

Видян 2011 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият италиански вътрешен министър Матео Салвини е обявил, че една от първите цели на популисткото правителство ще бъде да „ги изпрати у дома“ (нелегалните имигранти – бел. ред.), показвайки,че има намерение да спази обещанието, дадено по време на предизборната кампания да реши проблема със стотиците хиляди незаконни имигранти, пише британският вестник The Guardian.


Политическият хаос, обзел Италия през последните седмици се върти около въпроса, дали правителството, което се закле в петък , водено от абсолютно неизвестния премиер Джузепе Конте ще спазва строгата фискална политика, която Брюксел очаква от него.


Поемането на важния и влиятелен пост на вътрешен министър от лидера на Лигата Матео Салвини, който отговаря за вътрешната сигурност, гражданските права, имиграцията и даването на убежище, както и провеждането на изборите може да предизвика драматични промени, предаде Фокус.


„Отворени врати за добрите хора и еднопосочен билет за тези, които идват в Италия да създават безредици и очакват някой да се грижи за тях. „Да ги изпратим у дома“ ще бъде наш топ приоритет“, казва Салвини.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак