Свързани новини

06.07.2018 13:15

Цветанов: Микроклиматът в ГЕРБ е на висота

Видян 1596 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Винаги имам диалог с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, подобни внушения за противоречия са несъстоятелни. Това заяви шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов в декларация от името на партията по повод вчерашния пост на лидера на БСП Корнелия Нинова в социялните мрежи, в който тя написа, че "пропастта Борисов - Цветанов вече е видна", предаде 24 часа.


"Това не е БСП, там вие си имате вашия проблем. Наблюдаваме говорителите - Божанков, Зарков, но искаме да чуем и Мерджанов. Недейте да се грижите за микроклимата в ГЕРБ, той е на изключително добро ниво и висота. Вие може само да се стараете да постигнете поне 50% от тази среда на диалог и уважение", каза Цветанов.


"Вие не можете да обясните защо критикувате правителството, че средата за бизнес в България е замърсена", категоричен бе той.


"Питам БСП това кризисен пиар ли е, за да избегнете поредното си обяснение за Таско Ерменков и Крим. Искам да чуя позицията ви за анексирането на Крим, за икономическите санкции срещу Русия, за позицията на президента Радев на Варшавската конференция", каза той по повод декларацията на соцдепутата Кристиян Вигенин. По-рано Вигенин заяви, че от БСП отново призовават управляващата партия "ясно да дефинира своето отношение към Китай и категорично да се разграничи от изявленията на председателя на ПГ и заместник- председател на партията ГЕРБ Цветан Цветанов, че – цитирам „Русия и Китай са едни от основните заплахи за мира и сигурността“.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв