Свързани новини

12.07.2018 09:30

Затворник изчезна от болница в Пловдив, държавата гази закони

Видян 1215 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъж, излежаващ присъда в Пловдив, е изчезнал от болница Свети Георги в града. 59-годишният Младен Младенов  бил закаран под охрана в лечебното заведение в началото на седмицата за изследвания. Охраната обаче не останала да го пази, а обяснението е, че затворникът бил на лек режим. При визитацията в сряда лекарите просто установили, че пациентът им е изчезнал.


От правосъдното министерство обясниха пред Нова  липсата на охрана с факта, че той не създавал проблеми, не бил и опасен.. На 59-годишния мъж са му оставали едва 4 месеца от шестата присъда, която е била за 6 години и 6 месеца. Малко по-късно стана ясно, че Младенов страда от тежко онкологично заболяване и прогнозите са неблагоприятни. Времето, което според лекарите, го дели от смъртта е по- малко от търпимия остатък от присъдата. Администрацията на затвора обаче не го предлага за условно предсрочно освобождаване, за да не развали спокойствието си "с негативизма на обществото". Скандалното в случая е, че законът позволява той да бъде пуснат за кратко под надзор, за да се сбогува с близките си, но това е било забранено от администрацията на затвора и институциите.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни