Свързани новини

18.07.2018 11:47

Ангелкова: Обвиненията на Симеонов срещу мен са внушения

Видян 1224 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Обвиненията на Валери Симеонов срещу мен са внушения, които особено в национален ефир не са полезни”, коментира министърът на туризма Николина Ангелкова в предаването „Тази сутрин” по бТВ. Преди време в предаването „Лице в лице” вицепремиерът Симеонов изрази мнение, че Ангелкова защитава интересите на наследниците на мутренските групировки относно заведенията на плажа в Слънчев бряг. Проверка, която обхвана известните нощни клубове на плаж Какао, установи, че те са абсолютно законни.


„Категорично не защитаваме интересите на групировки. Аз няма какво да коментирам думите на Валери Симеонов, има сезирана прокуратура и подкрепям всяка една проверка”, каза Никола Ангелкова.


Според Симеонов заведенията са заградили непозволена площ. „Думите му са абсолютно погрешни и не разбирам на какво основание коментира. Извършихме няколко проверки – изцяло са спазени изискванията на действащото законодателство”, каза министър Ангелкова.


Министърът на туризма коментира, че не може да си обясни акцията на Валери Симеонов конкретно срещу тези заведения и срещу нея. „Стриктно спазваме действащото законодателство”, категорична е Ангелкова.


Тя не отговори директно на въпроса чия теза подкрепя правителството, като уточни, че кабинетът застава зад устойчивата политика в сферата на туризма. Ангелкова допълни, че и двамата с Валери Симеонов искат да развиват българския туризъм и увери, че тя спазва нейните правомощия, определени като министър.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се