Свързани новини

18.07.2018 15:52

Продадохте държавата на Домусчиев, зъби се НФСБ на ГЕРБ

Видян 4152 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Днес ГЕРБ продаде държавата за 58 милиона лева", заяви на брифинг в Народното събрание съпредседателят на НФСБ и депутат от патриотите Валентин Касабов по повод промени в Закона за обществените поръчки, свързани с БМФ и Кирил Домусчиев.


Поправката спестявала на Домусчиев дълга от 58 млн.лв., които трябваше да плати на държавата според съдебното решение. Била е внесена от гербера Данаил Кирилов и позволява действие за минал период, като така спестява парите на Кирил Домусчиев.


"Явно уплахата идва от премиера Бойко Борисов, заяви депутатът - Страшно е, когато в България има царе, имаме цар Киро 2".


Докога ще продължи тази непочтена игра от страна на колегите от ГЕРБ, недоумява той. Според НФСБ има икономическо мнозинство в парламента. С поправките се давала възможност на едни богати хора да станат още по-богати. Редица приватизационни сделки попадали под удара на поправката в ЗОП.


"Дали ще се жертва коалицията, тепърва ще се решава. Явно има някаква зависимост", предположи Валентин Касабов. По какъв начин Бойко Борисов е зависим от братя Домусчиеви, питат от НФСБ. Пред Валери Симеонов премиерът признал, че е в зависимост от тях и се страхувал.


Депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов отрече да се подаряват 58 милиона лева на Домусчиеви. Той отрече и тези поправки, за които го обвиняват от НФСБ, да са предложени от него.


Напомняме, че при посещението на китайския премиер при българския преди броени дни, освен кредит за държавната банка от КНР, другото подписано споразумение беше за кредитиране на БМФ на Домусчиеви с близо 100 млн.долара. С тях той ще може да направи корабите, с които е обещал още преди 10 г. при приватизацията, че ще увеличи флота ни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а