Свързани новини

20.07.2018 12:10

БСП публикува стенограмите за чумата

Видян 2590 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във връзка с изнесената информация от министъра на вътрешните работи Валентин Радев, че ПГ на БСП за България е подкрепила действията на правителството по повод кризисната ситуация с животновъдите в областите Ямбол и Бургас, публикуваме стенограмите от двата председателски съвета, проведени в Народното събрание, съобщават от пресцентъра на БСП.


"Ние държим на прозрачност при взимането на решения и изясняването на истината", заявят от БСП.


Стенограмите от 17 и 18 юли 2018 г. може да прочетете на следните линкове:


Стенограма от 17 юли 2018



Стенограма от 18 юли 2018



По-рано днес зам.-председателят на ПГ на БСП за България Драгомир Стойнев заплаши от парламентарната трибуна, че "ако министърът на дойде, ние ще бъдем принудени да публикуваме стенограмите и да ги предоставим на медиите”.


"Вчера публично бе обявено, че министърът на вътрешните работи и министърът на земеделието, горите и храните ще дойдат в парламента, за да обяснят на българската общественост какви мерки ще предприеме правителството за ситуацията в Ямболско. Днес разбираме, че Порожанов и Радев няма да дойдат. Проблемът е, че вчера министър Радев излъга всички български граждани, като каза, че е получил подкрепа от всички политически сили за действията на МВР в ситуацията”, предупреди Стойнев.


Скандалът със стенограмите възникна преди дни, когато от ГЕРБ обявиха, че на Председателския съвет от БСП са се съгласили животните в населените райони да бъдат евтаназирани, но въпреки това по-късно са се включили в протестите на фермерите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    В Странджа трябва да се освободи място за лагери за бежанци. Там българи не трябва да има. Това е политиката на правителството.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на текущите проекти

Днес съсредоточете усилията си върху завършването на