Свързани новини

26.07.2018 11:32

Сидеров заплаши Касабов с нокдаун за 5 секунди

Видян 2839 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Ако исках да бутна Касабов, за пет секунди щеше да е в състояние на нокдаун - той трябва да напусне групата", заяви пред журналисти председателят на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров. Той обясни, че Валентин Касабов от НФСБ го е бутнал в стаята на ОП, защото според него му седнал на стола, предаде Фокус.  „Преди това аз го питах какво прави с нас, след като не ме признава за председател на парламентарната група“, посочи Сидеров.


На въпрос какво ще последва сега лидерът на Атака отговори: „Аз, ако искам да го бутна, точно за пет секунди ще бъде в състояние на нокдаун“. Той посочи, че с болни хора, няма да се занимава, защото ще си сложи грях на душата.


 „Според мен се държи неадекватно. Вчера говори някакви несъстоятелни неща, че аз не съм председател на групата. Аз съм председател на групата и съм избран от цялата група, включително от него. Ако на него не му харесва, да напусне групата", каза Сидеров по адрес на Валентин Касабов. Според него това е рупор на Валери Симеонов, тъй като Касабов няма капацитет за самостоятелна дейност.


"Твърденията, че съм бутнал Сидеров са измислици", заяви от своя страна пред журналисти Касабов. Във връзка с вчерашно изявление на заместник-председател на НФСБ затова, че Волен Сидеров от време на време минава в друга реалност, Касабов заяви: „Обясних за какво става въпрос".


На въпрос дали ще напусне групата на ПГ на Обединени патриоти, Касабов заяви, че това са последните измислици на някой човек.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Afera.bg 30.06.2019 14:08

    „Патриотите“ стигнаха до бой. Пред парламентарната стая на патриотите в парламента при спречкване между Волен Сидеров и Валентин Касабов, Сидеров нацелил с юмрук Касабов, информираха АФЕРА очевидци на случилото се. Първо Касабов бутнал Волен Сидеров, след което Сидеров го контрирал с юмрук. Както казва народа в такива случаи, тия сами ще се изтрепат.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв