Свързани новини

13.08.2018 10:16

Самоуби се бившият зам.-министър Румен Андреев

Видян 1322 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият зам.-вътрешен министър Румен Андреев се е самоубил снощи. Той се е пострелял в главата в семейната вила в Щъркелово гнездо до Самоков, съобщи 24 часа.


Според първоначалната версия самобуийството е спотанно, станало след скандал със съпругата му.


Съпругата на Андреев обаче категорично отрича тази версия. Андреев е сложил край на живота си с изстрел в главата, съобщи за Епицентър.бг Валя Агаина.


 


"Не мога да повярвам! Няма нормална логика, която да го накара да посегне на живота си", казва  Валя Агаина.


Нищо не подсказвало, че Андреев ще посегне на живота си. В събота сутринта той, както обикновено, отишъл на лов с приятели. Върнал се обаче малко по-рано от обичайното - към 14.30 часа и легнал веднага са си почива.


 


Към 18.00 часа съпругата му отишла да го събуди, той с голяма неохота станал. "Едвам, едвам се вдигна", каза Агаина. Тя го помолила да отиде да купи хляб от магазина в селото, излязла навън да прибере прането от простора и в един момент чула изстрел. Като се върнала във вилата, го видяла проснат на земята в хола, оплискан в кръв. Обезумяла Агаина изтичала до съсед лекар. Когато докторът го видял, само казал: "Той вече няма нужда от мен".


 


В последните години Румен Андреев страдал от тежко заболяване на тазобедрената става, придружено с нетърпими на моменти болки. Взимал болкоуспокоителни лекарства, но все по-често прибягвал до алкохола, споделя съпругата му.


"Криеше се, за да пие. Казвах му - спри да пиеш! Много го болеше! Но каквото и да е било, няма нормална логика, за да го направи! Не съм очаквала, че може да посегне на живота си. Той не е такъв човек. Как можа да сътвори такава глупост? Как ще живея без него", не спира да нарежда Валентина Агаина.  


Тя търси мотив или повод - какво точно е накарало съпругът ѝ да посегне към пистолета. Чуди се защо се е върнал толкова рано от лов, допуска, че още тогава той не се е почувствал добре.


"Мъча се да намеря логика, няма! Хората и рак имат, и пак живеят!  Да, болките му в ставата бяха адски, но той е винаги е бил силен като характер и като дух. Като го видях в много къв, мислех си, е диша и повиках лекар. Той само като го видя, каза: "Не"! Не мога да повярвам!", разказва Агаина.


Веднага се обадила в полицията, първо доши от 8-мо РПУ, после от СДВР, накрая от Съдебна медицина. До 5 часа сутринта продължил огледът и разследването. Няма съмнение, че е става въпрос за самоубийство, но на трупа ще бъда направена аутопсия.


Към момента от МВР не коментират случая.


Румен Андреев е роден през 1951 г. в София, завършил е право. В системата на МВР е от 1977 г.. Бил е заместник директор на Националната следствена служба.


 


Назначен е за зам.-вътрешен министър през 2005 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Професионалните ангажименти днес ще ви донесат удовлетворение и признание


Професионалните ангажименти днес ще ви донесат