Свързани новини

20.09.2018 10:16

ГЕРБ: Няма нужда кандидат-министрите да представят концепции

Видян 1206 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Няма основание и няма как да се изисква предварително представяне на концепции. Не сме в процедура на публичен подбор. Това каза депутатът от ГЕРБ и председател на правна комисия Данаил Кирилов преди гласуването на министерските оставки в отговор на настояването на БСП кандидатите за министри да представят концепциите си, предаде Фокус.


„Да се придържаме към Правилника, да не допускаме демонстрации под формата на процедури“, призова той. „Очевидно е, че кандидатите са поканени, за да отговарят на въпроси“, заяви Кирилов.



„Това са хората, които ще носят отговорността“, обяви депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов. „Ще бъдат градивни, вие може ли да направите такъв отчет“, попита той депутатите от БСП.

 "Трябва да чуем каква е политиката на новите министри, за да докажат, че не са пионки, които заменят едни хора с други, за да се избегне криза", заяви преди това зам.-председателят на ПГ на БСП за България Драгомир Стойнев.

„Искаме да чуем каква ще е политиката на новите министри, искаме анализ на министерствата, както и какви ще бъдат първите им действия във всяка една сфера. Първо министрите да обяснят какво ще правят, че те не са просто пионки, които да заменят едни хора с други само за да се избегне политическа криза, а че реално ще действат“, посочи Стойнев.





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния