Свързани новини

25.09.2018 16:39

Бухман: Цветанов върши страхотна работа в Европол

Видян 1896 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Г-н Цветанов върши страхотна работа в Управителния съвет на Европол. Това е много важно за парламентарното измерение на Европол и ето защо австрийската делегация избра г-н Цветанов за член на този съвет и очакваме да продължим доброто сътрудничество и през следващите години", заяви Кристиян Бухман, председател на Комисията по европейски въпроси в австрийския парламент. Днес председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан Цветанов бе избран за постоянен представител в Управителния съвет на Европол на Съвместната група за парламентарен контрол на агенцията.


 Катрин де Бол, Изпълнителен директор на Европол: Много съм доволна от сътрудничеството ми с г-н Цветанов и за Европол е чест да работи с него, тъй като той е много опитен депутат, който работи с Европол. Той винаги е подкрепял нашата агенция, а неговия принос помага за развитието на полицейското сътрудничество в Европа. Смятам, че ние, в правоналагащата общност, можем да разчитаме на него и е истинско удоволствие да работим с него. Той е и наш приятел.


 Прит Паркна, Председател на УС на Европол: Г-н Цветанов вече участва и предишното ни заседание. Високо оценявам неговото сътрудничество. Г-н Цветанов е показал, че е много отдаден на работата с Европол, показва го и с работата си в парламента. Предстоят ни още заседания и аз много се надявам, че Управителният съвет на Европол ще намерим добър начин за сътрудничество със Съвместната група за парламентарен контрол, чийто представител е г-н Цветанов.


Манфред Вебер, председател на Групата на ЕНП в ЕП: Сигурността, борбата с престъпността са едни от най-важните неща за хората. Те очакват от нас да бъдем ясни и силни по този въпрос. Ето защо е страхотно такъв експерт като Цветан Цветанов да бъде представител на групата за наблюдение на Европол. Това е огромна отговорност - да се свърже политическият подход с Европол като агенция. Това ми харесва и съм щастлив, че той прави това!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

везни