Свързани новини

17.10.2018 18:18

НФСБ може да напусне коалицията

Видян 1637 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „Не е изключено и да напуснем коалицията на ОП”, заяви в Пловдив вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов часове, след като партията му свали доверието от Волен Сидеров, като председател на ПГ на ОП. НФСБ ще иска оставката на Сидеров като шеф на групата още на следващия коалиционен съвет.
  Депутатите на НФСБ снемат доверието си от Волен Сидеров като председател на ПГ на ОП, заяви зам.-шефът на групата Валентин Касабов. Като следваща стъпка НФСБ ще иска оставката на Сидеров като шеф на групата още на следващия коалиционен съвет.
Причина са слайдовете от името на Сидеров на черния екран на спряната телевизия Алфа срещу Валери Симеонов, в който той го обвинява, че е вицепремиер на Джордж Сорос.
Публичните изявления и поведението на Сидеров в страната и чужбина, включително в Русия, не следва да се обвързват с ОП заявиха от НФСБ. И обвиниха Сидеров в "поредното нарушение на споразумението на коалицията".
Решението на НФСБ обаче нямало да доведе до разпад на управляващата коалиция, увериха от партията. До месец партията на Симеонов ще вземе решение за евроизборите.
Междувременно Сидеров се стяга да отлети за Молодва на срещата на европейските консерватори, по покана на евродепутата Николай Бареков.
На свой ред от ВМРО заявиха, че не искат да взимат стана с конфликта между НФСБ и Атака.  „ВМРО винаги е било фундаментално важно единството на патриотичните сили”, обяви  депутатът от листата на воеводите Искрен Веселинов.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни