Свързани новини

17.10.2018 11:47

Волен: Симеонов е човек на Сорос

Видян 1608 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партийната телевизия Алфа на Атака отново предава без никакви обяснения за спирането си. От понеделник вечер партийната Алфа излъчваше черен екран. Първоначалният надпис бе "Телевизия "Алфа" спря. Питайте правителството защо..." Цял ден в сряда Сидеров и депутатите му запазиха мълчание по темата. От СЕМ обясниха, че не са спирали телевизията и дори изпратиха писмо до ръководството й, за да попитат за причината.


В сряда вечерта на екрана се появиха 4 надписа един след друг. От тях става ясно, че Сидеров обвинява Джордж Сорос и Валери Симеонов. Той е ядосан на изявление на вицепремиера Симеонов за искането за разкол в православието в Македония и Украйна. Волен обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува вярата в разрез с всички църковни канони.



Текстовете на съобщенията гласят следното:


„Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и идентичност. Той налага джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има свой вицепремиер в българското правителство. Битката срещу соросоизма е битка на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте“.


„Как Сорос още управлява България - Истанбулската конвенция щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, ако не бях се противопоставил яростно“.


„Как Сорос още управлява България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по БНТ влезе в ерес по повод искането за разкол в Македония, нанесе удар по българската история и се постави над църковните канони с думите: „Не виждам защо канонът трябва да бъде спазван...“ Призовавам премиера да каже това позиция на българското правителство ли е“.


„Човекът на Сорос в правителството - Валери Симеонов атакува Православието в разрез с всички църковни канони. Работи за разкол на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе“.


Съобщенията на телевизията станаха повод депутатите от НФСБ да снемат доверието си от Волен Сидеорв като председател на парламентарната група на „Обединени патриоти“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 И двата са ментета и ченгета 30.06.2019 14:08

    Милиционерите са избирани между най-ниско интелигентните хора. Сидеров работи за Русия, Гундяев и от там за СрПЦ. Странен патриот, който иска сърбите да управляват българите в Македония. Това не са канони, а е пазарлък преди Русия да си седне на задника.

RSS

Най-нови

МБАЛ Д-р Атанас Дафовски в Кърджали

Родилка почина след спешно секцио в болницата в Кърджали

33-годишна родилка е починала тази сутрин ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще