Свързани новини

19.10.2018 11:38

Цветанов: Внесоха вот на недоверие за намерения

Видян 1082 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Благодарим на БСП, че за първи път в парламентарната история внесоха вот на недоверие за намерения. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в разискванията по вота на недоверие към кабинета „Борисов 3“ на тема „Здравеопазване“, предаде Фокус.


„Обсъждането продължава, още нямаме решение на Министерския съвет за моделите на здравеопазване“, обяви той. „Вотът на недоверие е единственият системен подход на БСП за политически послания. Те никога обаче не са давали алтернатива или решения на въпросите, които вълнуват гражданите, а ГЕРБ и коалиционното правителство решават проблеми“, заяви Цветан Цветанов. „Единственото, което беше смислено в дебата, беше изказването на проф. Михайлов от БСП, че преди него нямало нищо смислено казано, а именно мотивите за вота на недоверие“, коментира той.


„Темата здравеопазване не е на нито една политическа сила, а такава, по която всички ние трябва да участваме активно“, посочи Цветан Цветанов. „Благодаря, че сте на работа и участвате в дебата. Тук е мястото, където можем да решаваме проблемите, а не там, където можете да говорите, каквото си искате и никой да не ви търси отговорност“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп