Свързани новини

16.11.2018 09:29

Шефката на Търговския регистър специално променя правила, за да получи бонус

Видян 2767 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изпълнителният директор на Агенцията по вписванията Габриела Козарева, управляваща сриналия се през лятото Търговски регистър, е променила вътрешните правила, за да получи възможност за бонус към заплатата за периода на безпрецедентния блокаж на системата, разкрива Сега.


По действащите преди назначаването на Козарева вътрешни правила, допълнително възнаграждение са имали само служителите, които имат стаж поне 45 дни от 90-те дни на тримесечието, за което се плаща.


Шефката на агенцията има само 40 работни дни от въпросния период и въпреки това е получила бонус. По данни на Сега от заповедта ѝ за изплащане на бонусите от 22 октомври става ясно, че вътрешните правила са били променени два пъти – на 8 и 17 октомври. Миналата седмица пък стана ясно, че в агенцията са раздадени близо 700 000 лева бонуси, въпреки безпрецедентния 18-дневен срив на регистъра.


Засега оттам не коментират защо са били необходими тези две промени на правилата, но изданието заключва, че очевидно те са свързани именно с възможността Козарева да получи допълнително възнаграждение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Журналистката Соня Колтуклиева, Фейсбук: Махнаха една марионетка на Дебелия от Агенцията по вписванията, сложиха - друга Заради Габриела Козарева, Бойко Борисов махна Мариета Захариева, която му беше много близка❤️, от Агенцията за малкия бизнес. Сега слага Козарева шеф на Агенцията по вписванията. А в министерството на спорта още празнуват, че Козарева не им е вече заместник-министър. В тази държава, за да растеш кариерно трябва или да си човек на Доган-Пеевски или на Сидеров-Пеевски. Махнаха една марионетка на Дебелия от Агенцията по вписванията, сложиха - друга. Едната допусна пробива в Търговския регистър, другата ще го замаже.

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови