01/02

Свързани новини

05.10.2016 18:29

Патриотите се обединиха за кмет на Младост

Видян 1435 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обединените патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО се регистрираха като местна коалиция в Общинската избирателна комисия – София за участие в частичните избори за кмет на район Младост.  Документите бяха внесени от председателя на НФСБ и на ПГ на ПФ Валери Симеонов, зам.-председателя на АТАКА и народен представител Десислав Чуколов и зам.-председателя на ВМРО и депутат от ПФ доц. Милен Михов. Патриотите се обединиха около кандидатурата на дългогодишния журналист на Телевизия СКАТ Мария Цветкова, която бе представена след регистрацията от лидера на НФСБ Валери Симеонов.


„Голямото предимство, което предлагаме на гражданите на Младост в лицето на Мария Цветкова е, че тя е стойностен кандидат, човек-патриот, човек-отговорен, доказала се професионално, перфектен журналист, публицист и редактор, отлично е запозната с проблемите на района и като водеща на предаване, посветено на проблемите на София.  Трябва да бъде предпочетена пред всички останали кандидати, тъй като не робува на партийни предразсъдици, а за нея бъдещето на квартала е най-важно“, заяви Валери Симеонов.


Според патриотите Младост се е превърнал в град на автомобилите и на бетонното строителство и е загубил човешкия си облик.


„Не може майките с децата и пешеходците да бъдат свалени на пътното платно, а колите да бъдат паркирани върху тротоарите, зелените площи и детските площадки да бъдат презастроени, а цигански каруци да се разхождат по булевардите в нарушение на наредбите и да разнасят боклуци и зарази“, заявяват от коалицията.


19 припомня, че изпълнителната комисия на ГЕРБ свали политическото си доверие от кмета на столичния район Младост д-р Цвета Авджиева заради застрояването на зелени междублокови площи. Партията я призовава да подаде оставка от поста, което тя направи и заради протеста на жителите срещу строежите в района.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни